Знайомтеся: вчителі 1 класів 2023-2024 н.р

До уваги батьків майбутніх першокласників!

Головною сходинкою в житті кожної людини є школа. І перший, хто зустрічає дитину в школі - це вчитель початкових класів, перед яким стоїть завдання прищепити дитині норми і правила ставлення до навчальної діяльності і до самого себе, взаємодії з учителями й однолітками.

Вчителі початкової школи Чигиринського ліцею №2 - це творчий, згуртований колектив, завдання якого зробити життя маленьких дітей радісним і щасливим, створити умови розвитку кожного учня.

Саме в такому напрямку працюють наші педагоги.

В 2023-2024 навчальному році 1 класи набирають досвідчені вчителі Чигиринського ліцею №2: Козіна Алла Вікторівна (проєкт «Інтелект України») і Яценко Тетяна Миколаївна (НУШ).

Мета проєкту «Інтелект України» - навчити дитину бути успішною в школі, та дорослому житті, навчити радіти життю. Перевагами проєкту є потужна наукова методична база. Учні забезпечуються зошитами-підручниками, довідниками, наочними посібниками, хрестоматіями. Уроки постійно супроводжуються піснями-караоке, класичними творами.

Сутність проєкту полягає не в насиченні дитини знаннями, а в набутті нею необхідних навичок самореалізації себе в житті.

Методи роботи відповідають сучасному ритму життя, який дає можливість навчити і виховати творчих та успішних особистостей.

Проєкт "Інтелект України" - шлях до відкриттів.

«Нова́ украї́нська шко́ла» (НУШ) — це школа, де діти навчаються через діяльність, «у якій приємно навчатись і яка дає учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті».

Частиною формули НУШ є педагогіка партнерства, а саме трикутник учень-учитель-батьки. Передбачається, що родина має бути залучена до навчання дитини, співпрацювати з учителем. Він, у свою чергу, має стати для дитини другом.

НУШ – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхньої думки, вчать критично мислити, не боятись висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами.

/Files/images/foto_pratsvnikv/240263274_577571686911077_4548499052335006536_n.jpg

Козіна Алла Вікторівна


/Files/images/foto_pratsvnikv/зображення_viber_2023-03-29_20-03-04-009.jpg

Яценко Тетяна Миколаївна

Кiлькiсть переглядiв: 107

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.